Нардеп Алєксєєв вийшов з-під варти під заставу

Читать на русском
Депутат Сергій Алексєєв, підозрюваний у шахрайстві, вийшов під заставу 2,2 млн грн. Заставу, за його словами, внесли друзі та колеги.
Forbes.ua

4 липня народний депутат з фракції «Європейська солідарність» Сергій Алєксєєв, підозрюваний у шахрайстві, був звільнений з-під варти під заставу 2,2 млн грн

Про це сам нардеп повідомив у коментарі Суспільному.

3 липня у Личаківському районному суді Львова Алєксєєву обрали запобіжний захід - 60 діб тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 2 мільйони 264 тисячі гривень.

«Заставу внесли вчора ввечері, 3 липня. Заставу внесли за мене мої друзі та колеги, близько 18:00. Одразу я не вийшов, вийшов 4 липня близько 13 години. Справи там немає, кажуть кращі адвокати. Це виключно підстава опозиційного депутата. Далі ми будемо відстоювати: йти або на виправдальний вирок, або на закриття справи», — заявив Алєксєєв.

За даними слідства, депутат обіцяв громадянину Німеччини сприяти в уникненні екстрадиції за грошову винагороду в 50 тисяч доларів.

Засідання у Личаківському районному суді Львова тривало понад 7 годин. У підсумку — суддя зачитав рішення — клопотання сторони обвинувачення задовольнили частково і знизили суму застави із 10 мільйонів до понад двох мільйонів.

Нагадаємо, що Факт отримання другої частини коштів коштів був зафіксований правоохоронцями, проте підозрюваний запевняє що його підставили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: