Війська рф намагаються повернутися на позиції біля Антонівського мосту – Гуменюк

Читать на русском
За минулу добу кількість атак військ рф на Херсонському напрямі значно зросла. Окупанти намагаються повернутися на втрачені позиції.
РБК-Україна

Керівник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що ворог намагається повернутися на втрачені позиції на Херсонщині

Таку заяву вона зробила під час телемарафону.

«Ворожі позиції ми зачищаємо, а ворог з дивовижною впертістю повертається на них і намагається розгорнути знову, бо їм треба виконувати їх наказ і зімітувати хоч якусь бурхливу діяльність, яку вони не можуть продемонструвати, для прикладу, на Запорізькому і східному напрямку», - зазначила вона.

Крім того, Гуменюк зазначила, що за минулу добу кількість атак військ рф на Херсонському напрямі значно зросла. Вдень було майже 50 обстрілів, вночі - близько 40.

«Ворог також знову застосовує авіацію - керовані авіабомби минулої доби вже були спрямовані і на сам Херсон», - додала Гуменюк.

Нагадаємо, нещодавно внаслідок удару росіян по «Пункту незламності» у Херсоні загинули двоє людей. Ще двоє – перебувають у лікарні у стані середньої тяжкості.

Як повідомлялося раніше, окупанти також обстрілювали Херсон забороненими запалювальними боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: