ВАКС конфіскував продукцію авіаційного заводу рф, переданого «Антонову»

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав позов Мін'юсту про конфіскацію російської продукції, яку передали українському заводу.

Вищий антикорупційний суд конфіскував продукцію російського авіаційного комплексу ім. С.В. Ільюшина, яку передали українському державному заводу «Антонов» за договором 2010 року вартістю 4,02 млн доларів.

Про це повідомляє прес-служба ВАКС.

«Вищий антикорупційний суд ухвалив рішення про задоволення позову Міністерства юстиції України до Публічного акціонерного товариства «Авіаційний комплекс ім. С.В. Ільюшина». ВАКС застосував санкцію у вигляді стягнення активів з ПАТ «Авіаційний комплекс ім. С.В. Ільюшина», зокрема, йдеться про продукцію, передану останнім державному підприємству «Антонов» в рамках участі в програмі ресурсних випробувань типової конструкції пасажирського літака АН-140-100 за договором 2010 року вартістю 4 022 614,46 доларів США», – йдеться в рішенні.

У справі також були залучені як треті особи Публічне акціонерне товариство «Об'єднана авіабудівельна корпорація» та державна корпорація зі сприяння розробці, виробництву та експорту високотехнологічної промислової продукції «Ростех».

Нагадаємо, ВАКС конфіскував активи російського олігарха Аркадія Ротенберга. Раніше антикорупційний суд також конфіскував на користь держави контрольний пакет акцій PIN банку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: