Вночі росіяни обстріляли околиці Запоріжжя, є загиблі

Читать на русском
Вночі російські військові атакували околиці обласного центра. Також за минулу добу ворог здійснив 98 обстрілів 24 населених пунктів Запорізької області.
Ілюстративне фото

Вночі мешканці Запоріжжя чули серію вибухів, російські окупаційні війська атакували околиці міста. Зокрема, у двох населених пунктах є загиблі.

Про це голова Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомляє у Телеграмі.

«Вночі російські військові атакували околиці обласного центра. На щастя, обійшлося без постраждалих. Влучання відбулося у відкриту територію, і це врятувало від значних руйнувань та людських жертв», - йдеться в повідомленні.

При цьому, в ОВА зазначили, що внаслідок обстрілів загинув 55-річний чоловік з Малої Токмачки та 70-річний житель Гуляйполя.

Зазначається, що за минулу добу ворог здійснив 98 обстрілів 24 населених пунктів Запорізької області: авіацією вдарив по Оріхову та Левадному, двічі атакував Степногірськ з БПЛА, завдав 5 ударів з РСЗВ по Червоному, Гуляйполю, Темирівці, здійснив 88 ударів артилерією по Червонодніпровці, Гуляйполю, Новодарівці, Білогір'ю, П'ятихатках та інших прифронтових селах.

Наразі зафіксовано руйнування або пошкодження 27 цивільних об'єктів - будинків, господарчих споруд та іншого майна жителів.

Нагадаємо, що у ніч проти п'ятниці, 23 червня, росіяни атакували Україну. Була оголошена масштабна повітряна тривога. Ворожі ракети Х-101/Х-555 прямували у південно-східному напрямку.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок ракетної атаки росіян на Криворізький район пошкоджено приватні будинки, гаражі, автомобілі, газопровід, водопровід та лінії електропередачі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: