У Києві стався вибух у багатоповерховому будинку, триває пожежа

Читать на русском
У Дніпровському районі по вул. Малишка стався вибух у житловому будинку на 7 поверсі з подальшим руйнуванням конструкцій.
t.me/dsns_telegram

У Києві пролунав сильний вибух сьогодні вночі, 22 червня. В результаті сильно пошкоджено багатоповерховий будинок, у ньому почалася пожежа з подальшим руйнуванням конструкцій.

Про це повідомляють пресслужби ДСНС та КМВА у Telegram.

«Попередньо через витік газу стався вибух у багатоповерховому житловому будинку на двох поверхах, спалах на площі 150 квадратних метрів. Пожежа ліквідується. Проводиться пошук людей», - йдеться у повідомленні КМВА.

Зазначається, що о 3:45 У Дніпровському районі по вул. Малишка стався вибух у житловому будинку, попередньо газу, на 7 поверсі з подальшим руйнуванням конструкцій.

За оперативною інформацією зруйновано 5 квартир на 6, 7 та 8 поверхах.

Наразі врятовано 2 особи. Триває гасіння пожежі на 7 та 8 поверхах за допомогою пожежної та спеціальної висотної техніки, а також пошук потерпілих.

Нагадаємо, що вчора у п'ятому окрузі Парижа – найстарішому районі міста – прогримів потужний вибух у будунку, попередньо через газ. Наразі відомо про 29 постраждалих. Двоє людей досі вважаються зниклими безвісти, їх шукають під завалами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: