Окупанти намагаються повернути контроль над деокупованою Макарівкою

Читать на русском
Російські війська намагаються повернути під свій контроль село Макарівка в Донецькій області, яке нещодавно звільнили українські бійці.
Укрінформ

Російські війська намагаються повернути під свій контроль село Макарівка в Донецькій області, яке нещодавно звільнили українські бійці.

Про це заявив речник Сил оборони таврійського напрямку Валерій Шершень.

Відомо, що у вівторок, 13 червня, російські загарбники продовжують бойові дії, намагаючись повернути під свій контроль деокуповану Макарівку. При цьому ворог стирає з лиця землі населений пункт. Шершень зазначає, що для атак росіяни застосовують авіацію, артилерію, були спроби задіяти важку вогнеметну систему залпового вогню «Солнцепек».

Наразі в цьому населеному пункті тривають стабілізаційні дії, які здійснюють морпіхи 35- окремої бригади імені контрадмірала Михайла Остроградського.

При цьому на таврійському напрямку ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій у районах Мар'їнки та Авдіївки.

Раніше українські військові показали відео звільнення Макарівки на Донеччині.

Додамо, ЗСУ за минулий тиждень внаслідок наступальних дій звільнили сім населених пунктів. Серед них села Новодарівка у Запорізькій області, а також Сторожове, Благодатне та Нескучне на Донеччині.

Протягом минулої доби, 12 червня, українські військові продовжили просуватися на трьох напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: