Окупанти намагаються повернути контроль над деокупованою Макарівкою

Читать на русском
Російські війська намагаються повернути під свій контроль село Макарівка в Донецькій області, яке нещодавно звільнили українські бійці.
Укрінформ

Російські війська намагаються повернути під свій контроль село Макарівка в Донецькій області, яке нещодавно звільнили українські бійці.

Про це заявив речник Сил оборони таврійського напрямку Валерій Шершень.

Відомо, що у вівторок, 13 червня, російські загарбники продовжують бойові дії, намагаючись повернути під свій контроль деокуповану Макарівку. При цьому ворог стирає з лиця землі населений пункт. Шершень зазначає, що для атак росіяни застосовують авіацію, артилерію, були спроби задіяти важку вогнеметну систему залпового вогню «Солнцепек».

Наразі в цьому населеному пункті тривають стабілізаційні дії, які здійснюють морпіхи 35- окремої бригади імені контрадмірала Михайла Остроградського.

При цьому на таврійському напрямку ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій у районах Мар'їнки та Авдіївки.

Раніше українські військові показали відео звільнення Макарівки на Донеччині.

Додамо, ЗСУ за минулий тиждень внаслідок наступальних дій звільнили сім населених пунктів. Серед них села Новодарівка у Запорізькій області, а також Сторожове, Благодатне та Нескучне на Донеччині.

Протягом минулої доби, 12 червня, українські військові продовжили просуватися на трьох напрямках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: