Росіяни розширюють агентурну мережу в окупації

Читать на русском
На тимчасово окупованій території України російські загарбники розширюють агентурну мережу.
Getty Image

На тимчасово окупованій території України російські загарбники розширюють агентурну мережу.

Про це повідомляє заступник міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

Російські «правоохоронні органи» примушують місцевих перевізників і таксистів в окупації невідкладно звітувати про виявлення осіб з проукраїнськими настроями та будь-які порушення російського режиму. Якщо ж вони відмовляються виконувати цю вказівку – загарбники негайно забороняють їхню діяльність.

Найбільш помітна така активність росіян в тимчасово окупованих населених пунктах Херсонської, Донецької та Луганської областей.

«Минулого тижня цього року попередження про припинення дії договорів на здійснення транспортних перевезень з причин недотримання зобов’язань отримали ряд місцевих підприємств та окремих перевізників. Разом з тим на ринок транспортних перевезень на тимчасово окупованій території все більше залучаються виключно російські підприємства», – додала Маляр.

Нагадаємо, російські окупанти продовжують перетворювати тимчасово окупований Енергодар Запорізької області на військово-логістичну базу.

А на тимчасово окупованих територіях Донецької області загарбники посилюють інформаційно-пропагандистський вплив на молодь з метою її мілітаризації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: