В Одесі можуть відкрити доступ до деяких пляжів: що відомо

Читать на русском
Начальник РВА та командувач ОУВ Дунай уже видали наказ про підготовку деяких пляжів міста до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря. Проте остаточне рішення прийматимуть голова Одеської ОВА та командир ОСУВ Одеса.
Фото: wikipedia.org

Частину одеських пляжів можуть відкрити після проведення спеціальної перевірки.

Про це йдеться у повідомленні місцевої районної військової адміністрації.

Там зазначили, що начальник РВА та командувач ОУВ «Дунай» уже видали наказ про підготовку деяких пляжів міста до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря.

Йдеться про берегову лінію Одеси – від пляжу «Ланжерон» до 16-ї станції Великого Фонтану.

Начальник РВА Юрій Крук зазначив, що наказ стосується не відкриття пляжів, а умов, за яких вони можуть бути відкриті. Остаточне рішення прийматимуть голова Одеської ОВВ та командир ОСУВ «Одеса».

«Наказом чітко визначено та прописано, що слід зробити на відповідних ділянках пляжних зон. Після проведення спеціально створеної комісією від Одеської міської ради перевірки виконання умов наказу, відповідні акти, до 5 червня, будуть подані до Одеської обласної військової адміністрації», – підкреслив Крук.

Нагадаємо, місяць тому влада заявляла, що в Одесі цього року всі морські узбережжя будуть закриті для відпочинку, а курортного сезону, як такого, не буде.

Раніше повідомлялося, що в Києві не відкриватимуть пляжний сезон із міркувань безпеки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: