У Маріуполі загарбники запроваджують тотальний контроль за мобільними мережами

Читать на русском
У Маріуполі росіяни монтують нове обладнання, яке допоможе їм запровадити тотальний контроль за користувачами мобільних мереж.
Reuters

У Маріуполі росіяни монтують нове обладнання, яке допоможе їм запровадити тотальний контроль за користувачами мобільних мереж.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Відтепер в тимчасово окупованому Маріуполі всі користувачі мобільного зв’язку мають пройти ідентифікацію, після якої кожен номер буде прив’язаний до певної особи. Таким чином загарбники встановлюють тотальний контроль за користувачами мобільних мереж.

«Росіяни встановлюють тотальний контроль. Тепер всі користувачі мобільного зв’язку мають пройти ідентифікацію. Після чого кожен номер, кожна «сімка» буде прив’язана до особи. Одночасно з цим у місті масово монтують нове обладнання, яке в першу чергу дозволить посилений моніторинг мобільних мереж (прослуховування та відстеження зв’язків з Україною)», – пише Андрющенко.

Мешканці вже помічають певні маніпуляції з мобільною мережею. Росіяни дедалі посилюють режим у місті.

«Наші люди в місті кажуть, що вже дивним чином на телефонах із Андроїд без викачування або дозволу абоненту почали з’являтись застосунки, що дозволяють запис дзвінків», - додав чиновник.

Нагадаємо, після вибухів, що пролунали 19 травня у Маріуполі, російські загарбники переміщують свою техніку в Новоазовськ.

Також писали, що в місті партизани влаштували «ленінопад».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: