Окупанти тричі обстріляли прикордоння Сумщини

Читать на русском
Російська армія у другій половині дня суботи, 22 квітня, тричі обстріляла прикордоння Сумської області. Загалом зафіксували 19 влучань.
Укрінформ

Російська армія у другій половині дня суботи, 22 квітня, тричі обстріляла прикордоння Сумської області. Загалом зафіксували 19 влучань.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ» в Телеграмі.

За словами українських військових, у прикордонних територіях Сумської області сьогодні було 19 влучань з артилерії росіян. Зокрема, з 14:00 до 14:15 у районі села Кореньок зафіксовані чотири влучання, імовірно, із самохідних артилерійських установок ворога. Унаслідок обстрілу відбулося загоряння поля з кукурудзою.

З 13:00 до 13:20 також було зафіксовано десять влучань, імовірно, зі ствольної артилерії в районі села Бруски, з 14:30 до 14:40 – п'ять влучань у районі села Уланове, імовірно, із САУ.

Інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Нагадаємо, в ніч на 22 квітня російська авіація обстріляла прикордоння Чернігівської області. Загарбники скинули керовану авіабомбу.

Також відомо, що 21 квітня росіяни обстріляли Очаківську громаду Миколаївщини. Того ж дня окупаційна армія здійснила 45 обстрілів Херсонської області, випустивши 235 снарядів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: