Британська розвідка розповіла, чому у рф масово скасовують паради на 9 травня

Читать на русском
Вшанування загиблих попередніх поколінь може легко перетекти у викриття масштабів останніх втрат, які Кремль намагається приховати.
afoto.eu

У кількох російських містах оголосили про скасування військових парадів на 9 травня, у британській розвідці кажуть, що все через великі втрати на війні.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

Зокрема, йдеться про регіони, які межують з Україною, а також окупований Крим.

«Як стверджують офіційні особи, заходи були скасовані в основному через проблеми безпеки поблизу кордону. Однак різні підходи підкреслюють чутливу комунікаційну проблему для Кремля», - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про скасування парадів можуть викликати дедалі більше занепокоєння у багатьох росіян, які усвідомлюють, наскільки провальною є військова кампанія в Україні.

«Вшанування загиблих попередніх поколінь може легко перетекти у викриття масштабів останніх втрат, які Кремль намагається приховати», - наголошують у британській розвідці.

Нагадаємо, окупаційна влада Криму та Севастополя з «міркувань безпеки» скасувала всі святкові заходи на 1 та 9 травня.

Також повідомлялося, що український виробник БПЛА, безпілотник якого 9 травня долетить до центру Москви та приземлиться на Червоній площі, отримає премію у розмірі 20 млн. гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: