Ракетний удар по Павлограду: кількість поранених зросла, пошкоджено понад 60 будинків

Читать на русском
У ніч проти 16 лютого російська окупаційна армія обстріляла Павлоград. За уточненими даними, від ворожої атаки постраждали вісім людей, одна жінка загинула.
Фото: Дніпропетровська ОВА

У ніч проти 16 лютого російська окупаційна армія завдала ракетного удару по Павлограду Дніпропетровської області. Одна людина загинула, ще вісім мешканців міста отримали поранення.

Уточнену інформацію надала прес-служба Дніпропетровської ОВА.

Там зазначили, що загалом росіяни пошкодили понад 60 приватних будинків. На місці обстрілу ще з третьої ночі працюють рятувальники та комунальні служби.

«У місті проведуть засідання комісії ТЕБ та НС, під час якої вироблять чіткий алгоритм якнайшвидшої допомоги постраждалим. Люди зазнали великих матеріальних збитків, тому потрібно їх негайно підтримати», – заявили в ОВА.

Нагадаємо, спочатку було відомо про одну загиблу та семеро поранених. Також повідомлялося, що ракета окупантів пошкодила у Павлограді промислове підприємство.

Варто зазначити, що під час нічної повітряної тривоги росіяни вдарили і по Львівщині. Там ракети потрапили в об'єкт критичної інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: