Ворог знову вдарив по Херсону, двоє людей контужені

Читать на русском
Сьогодні внаслідок чергового обстрілу Херсона російськими окупаційними військами зруйновано приватний будинок.
скріншот з відео

Сьогодні внаслідок чергового обстрілу Херсона російськими окупаційними військами зруйновано приватний будинок, постраждали двоє людей.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація у Telegram.

Рф обстріляла Вовчанськ і ще одне село на Харківщині: серед поранених дитинаРосійські військові сьогодні вдень обстріляли село у Чугуївському районі, а також Вовчанськ. Поранено трьох дорослих та дитину.

«Рашисти вкотре вкрили прицільним вогнем житлові квартали Херсона. На вулиці Ломоносова ворожі снаряди понівечили будинок. Постраждали двоє людей - 40-річний чоловік та 15-річний хлопець. У обох легка контузія, тож лікарі надали їм допомогу на місці. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків для здоров'я», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, добою раніше російські окупанти 31 раз атакували Херсонщину. Мирні населені пункти області зазнавали обстрілів з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків.

Пізно ввечері 7 лютого у Харкові пролунало 6 потужних вибухів. Росіяни вдарили ракетами С-300 по Київському та Шевченківському районам. Чотири ракети влучили в об'єкт цивільної промисловості, ще одна - у Центральний парк Горького. Постраждалих немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: