В Ізюмі у підлітків вибухнула міна-пелюстка: постраждали 8 осіб

Читать на русском
В Ізюмі через вибух протипіхотної міни пелюстки постраждали підлітки. В однієї дівчинки психологічна травма.
ілюстративне фото

На Харківщині через вибух протипіхотної міни «пелюстки» постраждали підлітки. У однієї дівчинки психологічна травма – гостра реакція на стрес.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харкові знайшли касетний боєприпас, що не розірвався та вмерз у землюУ Харкові на Північній Салтівці знайдено касету, що вмерзла в землю та не розірвалася, її розмінують сьогодні.

«За уточненою інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, вчора внаслідок вибуху протипіхотної міни пелюстка в Ізюмі постраждало 8 підлітків. У 7 дітей осколкові поранення. У однієї дівчинки психологічна травма - гостра реакція на стрес. Стан постраждалих легкий, їхнім життям загрози немає. Проте всіх дітей госпіталізували до харківської лікарні для дообстеження», – написав він.

Крім того, за даними ОВА, минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів області.

«Зокрема, під вогнем були: Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Огурцове та інші населені пункти. У Куп'янську пошкоджено інфраструктуру цивільного підприємства», – повідомив Синегубов.

У смт Дворічна зафіксовано пряме влучення у квартиру на другому поверсі житлового будинку. Також пошкоджено приватні будинки, господарські споруди. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, за добу війська рф обстріляли громади на Дніпропетровщині, Миколаївщині та Сумщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: