У МОЗ розповіли, скільки постраждалих із Броварів залишаються у лікарні

Читать на русском
На госпіталізації залишилися 15 із 28 постраждалих внаслідок падіння вертольота у Броварах.
Фото Слово і діло

На госпіталізації залишилися 15 із 28 постраждалих внаслідок падіння вертольота у Броварах. Решті надали допомогу амбулаторно Постраждалі, які перебувають у важкому стані, будуть направлені на лікування за кордон.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі національного телемарафону у середу, 18 січня.

У МВС назвали імена пілотів та пасажирів, які загинули в авіакатастрофі в БроварахУ сьогоднішній авіакатастрофі в Броварах загинуло троє членів екіпажу, також на борту перебували помічниця голови МВС та керівник охорони міністра Дениса Монастирського.

За словами міністра, всього допомогу було надано 28 постраждалим внаслідок авіакатастрофи, з них 15 залишаються на госпіталізації, решті було надано допомогу амбулаторно і вони повернулися додому.

Із 15 госпіталізованих десять осіб відправили до опікового центру в Києві, з них шестеро дорослих, четверо – діти. Наразі лікарі працюють над тим, щоб стабілізувати їхній стан, уточнив Ляшко.

«Ми працюємо з батьками для того, щоб підготувати всі документи та після стабілізації важких пацієнтів відправити на лікування за кордон до європейських клінік, щоб вони пройшли подальше лікування», – додав голова МОЗ.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах поряд із дитячим садком та житловим будинком упав вертоліт.

На борту вертольота перебувало 9 осіб, зокрема керівництво МВС – міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Усі загинули.

Заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко розповів, куди летів вертоліт.

Внаслідок авіакатастрофи у Броварах на Київщині загинули 14 людей, з них одна дитина.

СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом падіння вертольота у Броварах. Наразі слідчі мають три версії трагедії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: