«Губернатор» Севастополя відправив усе своє майно та дітей за кордон – ЦНС

Читать на русском
Російський губернатор Севастополя Михайло Розважаєв припинив відчувати себе в безпеці і почав вивозити майно та дітей за кордон.
www.krsk.kp.ru

Російський «губернатор» Севастополя Михайло Розважаєв припинив відчувати себе в безпеці і почав вивозити майно та дітей за кордон.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Розважаєв вивіз все своє майно, включаючи собак і кішок на Кіпр. Відправив з міста гауляйтер й своїх дітей.

«Схоже, що московські посіпаки не дуже впевнені в безпеці своїх родин та у власному майбутньому, попри свої ж заяви, які вони роблять на камеру. В цілому вся поведінка окупантів не вказує на те, що вони вірять у те, що «росія тут навсєгда», – наголошують у Центрі.

Зазначається, що на ТОТ продовжується мародерство підприємств й житлових помешкань, а родичів окупантів вивозять якомога далі.

Нагадаємо, колишній командувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес заявив, що Україна може звільнити від окупантів Крим до кінця серпня, якщо західні партнери продовжать надавати їй допомогу та збережуть санкції проти росії.

Раніше повідомляли, що у Троїцькому, що на Луганщині окупанти, побоюючись нових «прильотів» перевели колаборантів на дистанційну роботу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: