Стало відомо, скільки українців отримали грошову допомогу від міжнародних організацій

Читать на русском
З початку війни 4,3 мільйони українців отримали грошову допомогу від агентств ООН та інших міжнародних гуманітарних організацій.
Фото Слово і діло

З початку війни 4,3 мільйона українців отримали грошову допомогу від агенцій ООН та інших міжнародних гуманітарних організацій.

Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

ВПО можуть отримати нову фінансову допомогу у п'ятьох областях УкраїниВПО, які протягом останнього місяця переїхали до п'яти відповідних областей, можуть отримати фінансову допомогу.

Загальна сума грошових виплат перевищила 1 млрд. доларів.

Так, за останні два місяці міжнародні гуманітарні організації значно розширили програми грошових виплат, щоб допомогти мешканцям звільнених територій, які пережили окупацію.

Таку фінансову допомогу вже отримали понад 100 тисяч осіб, які мешкають на звільнених від ворога територіях Донецької, Запорізької, Луганської, Харківської та Херсонської областей.

На деокупованих територіях продовжуються проекти грошової допомоги, які реалізуються Мінреінтеграції спільно з Товариством Червоного Хреста України та Міжнародною організацією з міграції. Інші міжнародні донори, як зазначають у міністерстві, планують збільшити грошову підтримку українцям, які постраждали від окупації.

Нагадаємо, Україна отримає 200 млн євро від Німеччини на виплати ВПО.

Також повідомлялося, що у «Дії» з'явилися дві нові послуги для переселенців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: