Окупанти здійснили 64 удари по Сумщині: пошкоджено будинки та лінію електропередач

Читать на русском
Російські військові 4 грудня 64 рази вдарили по території Сумської області. У результаті було пошкоджено будинки мирних мешканців та лінію електропередач.
СумщинаФото – t.me/Zhyvytskyy

У неділю, 4 грудня, російські загарбники здійснили 64 удари по 4 громадам Сумської області.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Юнаківську громаду ворог обстріляв з мінометів 120-мм калібру. Всього розірвалися 35 мін на околицях прикордонного села. Постраждалих немає.

Війська рф вдарили ракетами по Запоріжжю: влучили в об'єкти інфраструктуриУ ніч на 5 грудня російські військові здійснили ракетну атаку по Запоріжжю. Вони влучили в об'єкти промислової та енергетичної інфраструктури.

По Новослобідській громаді росіяни вдарили з артилерії, 5 прильотів. Внаслідок цього було пошкоджено 7 приватних будинків місцевих мешканців, а також господарчі споруди та лінія електропередач.

Великописарівську громаду армійці рф обстріляли двічі за день. 24 ворожі міни 120 мм калібру розірвалися на прикордонні. Обійшлося без жертв і руйнувань.

У напрямку населених пунктів Шалигінської громади загарбники здійснили постріли з автомату. Без наслідків.

Нагадаємо, 4 грудня російські загарбники протягом дня обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області. З’явилися подробиці про загиблого та пошкодження.

Також окупанти обстріляли акваторію річки Дніпро на Херсонщині та поранили жінку. Вона перетинала на човні Дніпро разом із чоловіком, намагаючись евакуюватися. Вижити їй не вдалося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: