Війська рф обстрілюють Нікопольський район з території ЗАЕС

Читать на русском
Російські окупанти атакують Нікопольський район з території Запорізької АЕС, тому що знають, що вогню у відповідь не буде.
Ілюстративне фотоФото – t.me/mykola_lukashuk

Російські загарбники здійснюють обстріли Нікопольського району Дніпропетровської області з території тимчасово окупованої Запорізької атомної електростанції.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук у Telegram.

«Нікопольський район вони обстрілюють з території АЕС, що в окупованому Енергодарі, бо знають – вогню у відповідь по цьому об‘єкту не буде», – зазначив він.

Війська рф обстріляли три громади Дніпропетровщини, є пораненийРосійські окупанти сьогодні вночі обстрілювали Дніпропетровську область, зруйновано житлові будинки, магазини, підприємства.

Лукашук підкреслив, що бійці Збройних Сил України не будуть стріляти по ЗАЕС, тому що це може наразити мирних мешканців на небезпеку. Водночас росіян він назвав «нелюдами, які вдаються до підлих методів терору».

Також голова облради розповів, що ворог обстріляв Марганецьку громаду з РСЗВ. Внаслідок цього постраждала 73-річна жінка, яка дістала уламкові поранення. Вона перебуває у лікарні. Ворожі атаки пошкодили 5 п‘ятиповерхівок і 8 легкових авто.

Нагадаємо, у ніч проти 30 жовтня війська росії вкотре обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині з важкої артилерії, є руйнування.

Також вдень у суботу, 29 жовтня, російські війська обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області із ствольної артилерії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: