Гатили по житловим будинкам: ворожі війська обстріляли два райони Дніпропетровщини

Читать на русском
У понеділок, 5 вересня, на Дніпропетровщині росіяни протягом дня обстрілювали Криворізький та Нікопольський райони: пошкоджено житлові будинки, інфраструктуру, є загибла та поранені.

У понеділок, 5 вересня, на Дніпропетровщині росіяни протягом дня обстрілювали Криворізький та Нікопольський райони: пошкоджено житлові будинки, інфраструктуру, є загибла та поранені.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

«Під обстрілами – Криворізький та Нікопольський райони. Ворог стріляє по домівкам мирного населення і сьогодні забрав життя літньої жінки», - повідомив Лукашук.

Опівдні в Апостолівській громаді через обстріл «Ураганами» трапилась пожежа у господарській споруді – снаряд потрапив у газопровід. Загалом у громаді пошкоджено 13 житлових будинків, кілька автомобілів, два газопроводи та три десятки сонячних панелей.

Троє осіб постраждали. Дві жінки 59 та 78 років працювали на городі, коли їх застав обстріл. Також поранення отримав 72-річний чоловік. Нині всі постраждалі – у лікарнях. Одна жінка 1936 року народження загинула.

Також трапився обстріл Зеленодольської громади. Після обстрілу було знайдено сучасні бойові елементи та уламки снарядів. Їх уже знешкодили піротехніки.

Увечері, приблизно о 19 годині, ворог завдав двох ракетних ударів по Криворізькому району. Наслідки наразі ще з'ясовуються.

Також голова облради нагадав, що 5 вересня в першій годині дня ворог стіляв і по Нікопольському району. Через обстріл сталось загоряння у полі. Вогнем знищено пшеницю та лісосмугу на площі 3,5 гектара. На місці виявлено дві вирви. Люди не постраждали.

Нагадаємо, минулої доби російські окупанти випустили по Сумській області понад сотню боєприпасів.

Зазначимо, на Херсонщині ЗСУ ліквідували російський розвідувальний безпілотник Орлан-10.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: