Окупанти обстріляли 11 населених пунктів Донеччини, загинули четверо цивільних

Читать на русском
Російські війська за минулу добу, 3 вересня, обстріляли 11 населених пунктів Донецької області, під ворожим вогнем опинився житловий сектор.
Національна поліція

Російські війська за минулу добу, 3 вересня, обстріляли 11 населених пунктів Донецької області, під ворожим вогнем опинився житловий сектор.

Про це повідомляє Національна поліція.

Відомо, що вчора ворог завдавав ударів по містах Авдіївка, Бахмут, Красногорівка, Сіверськ і Слов’янськ, по селищах Велика Новосілка, Очеретине, Донецьке та Щербинівка, а також по селах Шевченко й Хромове. Загарбники застосовували проти мирного населення ракети, реактивні системи залпового вогню «Град» й артилерію.

За добу окупанти пошкодили 24 цивільні об’єкти, загинули четверо цивільних, ще двоє поранені. За словами начальника Донецької ОВА Павла Кириленка, двоє людей загинули у Великій Новосілці, по одній – у Сіверську та у Водяному.

Також відомо, що за допомогою поліції минулої доби були евакуйовані ще 224 людини. Від початку обов’язкової евакуації – понад 13 500 осіб, зокрема 2266 дітей та 597 людей з інвалідністю.

Нагадаємо, у ніч на 3 вересня у Краматорську війська рф завдали вісім ракетних ударів по промислових об’єктах і складах гуманітарної допомоги. Місцевий сторож отримав поранення, наразі він у лікарі у важкому стані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: