Київ та область накрив смог: рятувальники гасять торф'яні пожежі

Читать на русском
У четвер, 1 вересня, Київ та область накрив смог - кілька десятків рятувальників зараз борються із пожежами на торфовищах.

У четвер, 1 вересня, Київ та область накрив смог - кілька десятків рятувальників наразі борються із пожежами на торфовищах.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За інформацією ДСНС, вогонь гасять на наступних територіях:

  • Вишгородський район, с. Соснівка площа горіння 2,75 га. До гасіння залучено 2 одиниці техніки та 8 осіб особового складу 41 ДПРЧ смт Іванків.

  • Бучанський район, с. Михайлівська-Рубежівка площа горіння 0,02 га. До гасіння залучено 1 одиницю техніки, 2 МП та 6 осіб особового складу 52-го ДПРП смт Ворзель.

  • с. Стоянка, заплава на р. Ірпінь площа горіння 0,7 га. До гасіння залучено 2 одиниці техніки, 4 МП та 16 осіб особового складу.

  • с. Зсувівка, заплава на р. Здвиж площа горіння 0,2 га окремими осередками. До гасіння залучено 1 одиницю техніки, 1 МП та 4 особи особового складу 58-го ДПРП смт Клавдієво.

  • с. Шибене, заплава на р. Здвиж площа горіння 0,3 га, окремими осередками. До гасіння залучено 1 одиницю техніки, 1МП та 6 осіб особового складу 31-ї ДПРЧ смт Бородянка.

Нагадаємо, у неділю, 28 серпня, у Києві та області також відчувався запах гару внаслідок займання торфовищ у Вишгородському районі.

22 серпня у Києві спостерігалося погіршення якості повітря – тоді було зафіксовано наближення до гранично допустимої концентрації завислих частинок (пилу).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: