На Запоріжжі війська рф обстріляли 9 населених пунктів

Читать на русском
Російські окупанти минулої доби обстріляли 9 населених пунктів у Запорізькій області. Є руйнування 29 об'єктів.
ілюстративне фотофото Запорізька ОДА

Російські окупанти минулої доби обстріляли 9 населених пунктів у Запорізькій області. Є руйнування 29 об'єктів цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє Запорізька ОВА у суботу, 20 серпня.

У Криму знову лунають вибухи - цього разу в Євпаторії, Бахчисараї та Сакському районіВ окупованому Криму пролунали вибухи ще в кількох місцях – передмісті Євпаторії, Бахчисараї та селі Молочне (Сакський район).

За даними ГУНП у Запорізькій області, минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Шевченківське, Камишеваха, Кам'янське, Юрківка, Новодарівка, Залізничне, Мала Токмачка, Оріхів, Гуляйполе.

Надійшло 29 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури внаслідок обстрілу російськими окупаційними військами.

Як зазначили в ОВА, на Запорізькому напрямку противник основні зусилля зосереджується на утриманні зайнятих рубежів. Минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну і ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Минулої доби проводилася евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 2829 осіб, із них 807 – дітей.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія обстріляла ракетами Харків і Миколаїв.

Також окупанти атакували Дніпропетровську область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: