ЗСУ вдарили по розвідгрупі окупантів – Гайдай

Читать на русском
Українські військові вразили вогнем розвідувальну групу російських окупантів на Донеччині.

Українські військові вразили вогнем розвідувальну групу російських окупантів, яка діяла поблизу Верхньокам'янського Донецької області.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай 30 липня.

На вулицях окупованих міст місяцями лежать тіла загиблих – ГайдайНа Луганщині на вулицях захоплених росіянами міст місяцями лежать тіла загиблих, а також ніхто не розбирає завали зруйнованих будинків.

«Протягом усього липня окупанти лише намагаються штурмувати Донеччину. Одну з таких спроб зупинено вчора під Верхньокам'янським. Наші бійці вчасно виявили розвідгрупу, завдали їй вогневого ураження та змусили відступити», - зазначив Гайдай.

За його словами, росіяни відійшли на п'ятьох напрямках, де робили спроби прорвати оборону українців. Втім, він наголосив, що окупанти продовжують знищувати населені пункти ствольною та реактивною артилерією.

Гайдай підкреслив, що раніше окупантам вдавалося проводити масовані наступи через значну перевагу в артилерії. Але зараз міжнародної підтримки у вигляді HIMARS ще недостатньо для контрнаступу ЗСУ, проте через знешкодження складів із боєприпасами ворогові стало важче поповнювати запаси зброї та маневрувати.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли, що ЗСУ відбили штурм ворога на чотирьох напрямках. Тим часом втрати росії досягли 40 670 убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: