Родини зниклих в Україні окупантів вимагають від путіна знайти рідних – ЗМІ

Читать на русском
Більш ніж сто родин російських окупантів звернулися до президента росії володимира путіна з вимогою знайти своїх чоловіків, синів та братів, які зникли на війні в Україні.

Більш ніж сто родин російських окупантів звернулися до президента росії володимира путіна з вимогою знайти своїх чоловіків, синів та братів, які зникли на війні в Україні.

Про це повідомляє «Північ Реалії».

Відомо, що від відомств та міністерств родичі бійців одержують відписки: одні кажуть, що рідні живі, інші – що зникли безвісти чи загинули.

«Вимагаємо знайти наших близьких, внести до списків військовополонених, які зникли безвісти. Робота з пошуку не ведеться, оскільки вони перебувають у статусі зниклих безвісти. Міністерство оборони рф більше п'яти місяців блокує зміну статусу військовослужбовців незалежно від відомостей, що постійно змінюються у них. Родичам доводиться шукати факти та доводити самостійно, що їхній син, чоловік у полоні чи загинув – так по всій країні. Уповноважені органи погано ведуть роботу, допомоги від командирів військових частин немає», - йдеться у листі, який батьки та дружини особисто передали до приймальної адміністрації путіна 26 липня.

Під цим зверненням до президента рф підписалося 106 осіб. Вони вимагають знайти російських військових, які зникли в Україні та створити в кожному регіоні росії пункт, де родичам військовослужбовців допомагали з пошуком живих, полонених, поранених та загиблих близьких, які перебувають в Україні.

Нагадаємо, за останню добу в Україні було вбито приблизно 170 російських окупантів, найбільше на Бахмутському напрямку. Від початку повномасштабної війни ЗСУ ліквідували 39 тисяч 870 російських військових.

Зазначимо, у Запорізькій області окупанти переїхали автомобіль із цивільними та дитиною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: