Війська рф продовжують обстрілювати Сумську та Чернігівську області

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати з малокаліберного озброєння прикордонні регіони України.

Збройні сили російської федерації з мінометів та станкового автоматичного гранатомета обстріляли Семенівську громаду Чернігівської області. Також ворог застосував міномети по Есманьській громаді Сумської області.

Про це повідомляють оперативне командування «Північ» та начальник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

«Учора, 30 червня 2022 року, ввечері близько 23 години повідомлено про обстріл Семенівської громади на Чернігівщині. Спочатку було зафіксовано 10 вибухів, ймовірно з міномету, в районі населеного пункту Леонівка. Далі зафіксовано ще шість вибухів у районі населеного пункту Миколаївка. А також повідомлено про чотири вибухи, ймовірно з АГС, в районі населеного пункту Леонівка», – йдеться у повідомленні ОК «Північ».

За їхніми даними, втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

«Ніч на 1 липня минула спокійно. Але ранок знову розпочався з ворожого обстрілу: росіяни о сьомій ранку гатили по Есманьській громаді – 17 мінометних прильотів», – наголосив Живицький.

Нагадаємо, війська рф обстріляли сховище зі зерном в Чернігівській області. Також окупанти обстрілювали Сумщину з самохідної гаубиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: