У Донецькій області російські війська завдали авіаудару по храму

Читать на русском
Окупанти завдали авіаудару по храму в селі Богородичне Донецької області. У підвалах будівлі ховалися близько 100 служителів церкви.
sputnik.by

Окупанти завдали авіаудару по храму в селі Богородичне Донецької області. У підвалах будівлі ховалися близько 100 служителів церкви.

Про це повідомляє пресслужбу Міністерства внутрішніх справ України.

Зазначають, що окупанти нанесли авіаудар по храму у с.Богородичне, у підвалі якого жили й укривалися близько 100 служителів церкви – монахині, монахи та діти.

«Скит на честь ікони Божої Матері «всіх скорботних Радість» Святогірської лаври було зруйновано. Люди, на щастя, не постраждали», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям вдалося вмовити богослужителів виїхати у більш безпечне місце. Евакуаційним транспортом вивезли понад 40 жінок, 20 дітей та чоловіків. Також були евакуйовані п’ятеро людей з інвалідністю.

Нагадаємо, у суботу, 21 травня, на території Рівненської області російські військові влучили ракетою по об’єкту військової інфраструктури. Наразі кількість жертв й масштаби руйнувань невідомі. Того ж дня в районі міста Немирів у Вінницькій області сили протиповітряної оборони знешкодили ворожу ракету.

Також ракетного удару завдали по Миколаївській області. Російські війська знищили базу будівельної компанії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: