Вранці окупанти завдали ракетних ударів по селищу на Чернігівщині, є загиблі

Читать на русском
Вранці окупанти завдали ракетних ударів по селищу Десна на Чернігівщині. Є загиблі та поранені – їхня точна кількість поки що невідома.

Сьогодні вранці, 17 травня, російські війська завдали ракетних ударів по селищу Десна на Чернігівщині. В результаті є загиблі та багато поранених.

Про це у ранковому відеозверненні повідомив керівник військово-цивільної адміністрації В'ячеслав Чаус.

«Сьогодні недобрий ранок у Чернігівській області: рано-вранці ворог завдав ракетних ударів по селищу Десна. Там працюють рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій, правоохоронні органи. Попередньо у нас є загиблі та багато поранених. Трохи пізніше більш детальну інформацію дам. Це ще раз свідчить про те, що я говорю – війна не закінчилася, війна не пішла з Чернігівської області», – повідомив Чаус.

Нагадаємо, напередодні окупаційні війська зі своєї території близько 37 разів обстріляли населені пункти Миколаївка та Грем'яч Чернігівської області.

Також вчора армія рф завдала удару крилатими ракетами по будівлях туристичної інфраструктури в Кароліно-Бугаз Одеської області, через що сталася пожежа. Чотири особи постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: