Окупанти обстріляли Зеленодольськ на Дніпропетровщині та отримали жорстку відповідь від ЗСУ

Читать на русском
Українські захисники у відповідь повністю знищили склад боєприпасів російських загарбників.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Кілька годин тому російські окупанти обстріляли місто Зеленодольськ Криворізького району на Дніпропетровщині з «Градів». На щастя ЗСУ дали жорстку відповідь.

Про це повідомив голова Криворізької райдержадміністрації Євген Ситниченко в Facebook.

«У підсумку - знищено повністю склад боєприпасів противника. І «Градів», які обстріляли місто, також більше немає», - зазначив Ситниченко.

Зазначається, що раніше ворог завдав удару з «Градів» по мирному селу Марьянскому. Потрапили і в периметр насосної станції, яка забезпечує перекачування води з Каховського водосховища у водосховище Південне Кривий Ріг. Наслідки удару і те, які відновлювальні роботи необхідні, наразі встановлюють фахівці. Проблем із запасом води не буде.

Окрім цього, біля Кривого Рогу взяли в полон російсьеого загарбника. Він уродженець Горлівки, має паспорт так званої «ДНР».

«Деморалізований, голодний, просив їсти. Це все, що треба знати про «другу армію світу», – написав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Також голова облради зазначає, що загалом ситуація у Дніпропетровській області контролюється.

Нагадаємо, що у понеділок, 21 березня, СБУ затримала у Києві блогера, який опублікував відео із переміщенням української військової техніки у Подільському районі. Таким чином він скорегував обстріл одного з торгових центрів столиці.

Раніше на підступах до Кривого Рогу окупанти обстріляли з «Градів» село Велика Костромка на Дніпропетровщині.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: