Українці змагаються в грі єБайрактар: лідирує користувач з ніком «летючаросійськасмерть»

Читать на русском
Українці почали оновлювати найпопулярніший застосунок Дія, щоб зійтися у віртуальному бою з російським окупантом. Гра має назву єБайрактар та імітує роботу оператора легендарного безпілотника

У застосунку «Дія» з'явилася гра єБайрактар. У ній можна спробувати себе в ролі оператора безпілотника, яким українські захисники збивають техніку агресора із російською фашистською символікою Z.

Отримати гру можна після оновлення застосунку, повідомляє «Слово і діло».

«Ви просили – ми зробили! Тепер у застосунку можна керувати тим самим легендарним безпілотником. Створили гру, де кожен може спробувати себе в ролі оператора Байрактару. Відправляйте окупантів услід за російським військовим кораблем. Кожен із нас уже герой, скоро переможемо!», – пишуть розробники найпопулярнішого українського застосунку.

Нова партія StarLink прибула до України - міністр ФедоровStarlink — це проєкт компанії SpaceX, який за допомогою супутників надає доступ до широкосмугового інтернету.

У грі видно нікнейми українців, які отримують першість. Так, на першому місці, станом на 22 годину за Києвом у перший день релізу, перебуває українець із нікнеймом «летючаросійськасмерть». Він набрав 25970 балів. Решта лідерів відстають від нього не значно і теж наближаються до 26 000 балів.

Також у Дії віднедавна доступні опції «Допомогти армії» та єВорогю. За допомогою останньої – можна повідомити ЗСУ про ворожу техніку або скупчення окупантів.

Натомість єДокумент, який створено на час воєнного стану для українців, які раніше не мали в застосунку внутрішнього паспорта старого зразка, міститься рядок із легендарним написом «Рускій воєнний корабль, іді нах#й!».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: