«Слово і діло» тимчасово працює в режимі «тільки новини» та потребує вашої підтримки

Читать на русском
Про роботу видання Слово і діло у час війни, тимчасову відмову від інфографік та моніторингу обіцянок політиків повідомила головна редакторка Катерина Пітєніна

Редакція «Слово і діло» тимчасово працює в режимі «тільки новини» – без звичної аналітики, інфографік та моніторингу обіцянок політиків, не маючи можливості утримувати значну частину редакції.

Про це повідомляє керівництво аналітичного порталу.

Як розповіла директорка та головна редакторка видання Катерина Пітєніна, весь час, поки ворог не вдався до повномасштабного наступу на Україну, редакція не зверталася до читачів по грошову підтримку, не продавала жодних передплат і мала цілком прогнозовану модель самозабезпечення. Утім через нинішню ситуацію мусить звертатися по грошову допомогу аудиторії.

«Через дії російських окупантів значна частина наших колег, як і чимало інших українців, залишилася без роботи. Зараз ми не знаємо, коли в нас знову буде можливість повернутися до моніторингу обіцянок та візуалізації даних, але ми не полишаємо інформаційний фронт, і збираємо актуальні та лише перевірені новини. У лютому і березні, який ще не добіг кінця, наш сайт, який ніколи не публікував «жовтих» новин, новин шоу-бізнесу, гороскопів та рецептів, зібрав понад 40 мільйонів переглядів», – розповіла Пітєніна.

Вона підкреслила, що редактори «Слово і діло» закликають підтримувати передусім українських захисників. Водночас, ті, хто вважають за потрібне підтримати грошима роботу видання, можуть це зробити, використавши номер рахунку Інформаційного агентства (гривні та євро).

ТОВ «ІА «Слово і діло»» ЄДРПОУ 37814469 розрахунковий рахунок UA263510050000026004533815400 в АТ «Укрсиббанк» м. Київ МФО 351005 Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога

«Не виключено, що в разі достатньої підтримки ми зможемо повернутися до повноцінної роботи ще до нашої перемоги у страшній і несправедливій війні із російським загарбником», – підкреслили у виданні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: