Окупанти обстріляють Кремінну вже 10 годин – військова адміністрація

Читать на русском
В обласній військовій адміністрації повідомили про 10-годинний обстріл одного з міст у Луганській області, через що зруйнувалися приватні будинки.

Окупаційні війська Російської Федерації протягом 10 годин здійснюють обстріл міста Кремінна, Луганської області. Зафіксовані руйнування низки приватних будинків.

Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Обстріляна Кремінна. Росіяни гатять по місту з п'ятої ранку. Внаслідок обстрілів з важкого озброєння, різного ступеня руйнації зазнали близько 20 будинків у приватному секторі. Пошкоджені комунікації – електроопори, газовід. Інформація про пошкодження і постраждалих уточнюється», – написав він у Telegram.

За словами Гайдая, окупаційні війська так само обстрілюють населені пункти Сєвєродонецьк, Гірське і Лисичанськ. Як він стверджує, наразі населені пункти Рубіжне та Попасну під українським контролем, але там проходять бойові дії. Також обговорюється питання гуманітарного коридору для доставки продуктів цивільним особам.

Нагадаємо, 16 березня російські окупанти скинули авіабомбу на приміщення драматичного театру Маріуполя. Уламками завалило вхід у бомбосховищ, що знаходився під будівлею, в якому ховалися більше тисячі людей, переважно жінок і дітей.

Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати 17 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: