Військові РФ розстріляли психоневрологічний інтернат у Пущі-Водиці

Читать на русском
У неділю, 13 березня, російські окупанти завдали артилерійського удару по Пуща-Водицькому психоневрологічному інтернату.
dsp.kyivcity.gov.ua

У неділю, 13 березня, російські окупанти завдали артилерійського удару по Пуща-Водицькому психоневрологічному інтернату.

Про це повідомляє КМДА.

Окупанти завдали артилерійського удару по Пуща-Водицькому психоневрологічному інтернату. Весь персонал і підопічних встигли евакуювати.

Один снаряд влучив у приміщення котельні. Дах пошкоджений, є руйнування всередині. Другий снаряд влучив у приміщення моргу. Також в результаті вибухової хвилі частково зруйнований житловий корпус.

«На момент обстрілу всі підопічні інтернату і персонал були евакуйовані в безпечне місце. Зараз на місці обстрілу працюють фахівці», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, війська РФ здійснили ракетний удар по Яворівському полігону у Львівській області вранці 13 березня. Внаслідок обстрілу загинули 35 осіб, 134 отримали поранення.

Відомо, що російська авіація випустила близько 30 ракет, частину з них збила протиповітряна оборона.

Також повідомляли, що російсько-окупаційні війська здійснили авіаудар по Миколаєву, внаслідок якого загинули дев'ятеро осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: