На Запоріжжі ворог обстріляв автомобіль «Укрпошти», є жертви

Читать на русском
У Запорізькій області ворог відкрив вогонь по машині «Укрпошти» - внаслідок обстрілу загинули двоє співробітників компанії.

У Запорізькій області ворог відкрив вогонь по машині «Укрпошти» - внаслідок обстрілу загинули двоє співробітників компанії.

Про це повідомляє пресцентр Запорізької ОДА.

«Вчора колеги з «Укрпошти» спробували забрати загиблих колег, оскільки сподівалися, що хтось вижив. Але, прибувши на місце трагедії, вони встигли лише сфотографувати місце події, тому що почали з'являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили в ОДА, розбита машина з тілами загиблих співробітників «Укрпошти» залишилася стояти в полі. За словами працівників «Укрпошти» – це були військові-кадировці.

«У зв'язку з проведенням бойових дій на цій ділянці місцевості та пересуванням військової техніки окупантів, евакуація тіл загиблих на даний час неможлива», - зазначено в повідомленні.

Керівництво Запорізької ОДА звертається до кожного громадянина міста та області.

«Якщо ми сьогодні не відреагуємо на звірячі дії загарбника, то завтра вони зроблять те саме з вами та вашою родиною. Отже, просимо вас уже сьогодні, беріть зброю, копайте окопи, укріплюйте свої будинки та об'єднуйтесь проти агресора», - закликали до ОДА.

Раніше ми писали, що російські окупанти розстріляли мера Гостомеля.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: