Ворог намагається здійснити прорив до Запорізької АЕС – МВС

Читать на русском
Нацгвардія разом із підрозділами ЗСУ продовжують вести бій із російськими військами в районі міста Енергодар, де розташована Запорізька АЕС.

Нацгвардія разом із підрозділами ЗСУ продовжують вести бій із російськими військами в районі міста Енергодар, де розташована Запорізька АЕС.

Про це повідомляє МВС.

Вказано, що ворог зосередив близько 90 одиниць військової техніки у районі села Дніпровка.

«Відступати підрозділам РФ нікуди, тому вони роблять спроби пройти в Енергодар і зайняти позиції у найбільшій атомній електростанції в Європі – Запорізькій АЕС. Розуміючи те, що колона буде повністю розбита, окупанти намагаються зайняти хоч якусь мінімально вигідну позицію і сподіваються зробити прорив саме до електростанції, щоб прикриватися своєю прихильністю, з надією, що по них не відкриватимуть вогонь», – йдеться у повідомленні.

«Це ще один прояв підступної тактики російської армії, яка може нехтувати всіма нормами міжнародного гуманітарного права, життям своїх військовослужбовців та мирного населення», – зазначається у повідомленні.

В даний час передова група з восьми бронетранспортерів та 20 одиниць автомобільної техніки РФ висунулась від Дніпровки у бік Енергодару.

Раніше ми писали, що в Херсоні ворожий БТР обстріляв пожежну машину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: