На в'їздах до Херсона армія РФ встановила блокпости: місто залишається українським

Читать на русском
На в'їздах до Херсона армія РФ встановила блокпости. Місто залишається українським - написав у Facebook мер міста Ігор Колихаєв.
Мер Херсона Ігор Колихаєв

На в'їздах до Херсона армія РФ встановила блок-пости.

Про це написав у Facebook мер міста Ігор Колихаєв:

«Складно сказати, як розвиватиметься ситуація далі. Але зараз я у своєму кабінеті та координую роботу міських служб, щоб уранці ви прокинулися у відносно спокійному місті. Ми не спимо багато днів поспіль, ми всі втомилися, як і ви. Але це не нагода робити необдумані вчинки. Якби я здав місто, як пишуть деякі розумники, ви б це відчули в перший день. Херсон був і залишається українським».

«Я прошу кожного з вас зберігати спокій та розсудливість. Не виходьте надвір під час комендантської години. Не вступайте ні з ким у агресивні переговори та не провокуйте супротивника на конфлікти. Найбільша цінність, яка є у цьому місті – це ваші життя. Це не бійка, це війна. А війну виграють розумними діями та холоднокровністю», - звернувся він до городян.

Також ЗМІ пишуть, що окупанти пішли на штурм Херсона зі сторони аеропорту до Миколаївського шосе та кільця біля холодокомбінату.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: