Українські військові відновили контроль над Волновахою

Читать на русском
Українські військові відновили контроль над містом Волноваха у Донецькій області. Артобстріли там не припиняються вже другий день.
permalink

Українські військові відновили контроль над містом Волноваха у Донецькій області. Артобстріли там не припиняються вже другий день.

Про це повідомляє речниця Донецької обласної держадміністрації Тетяна Ігнатченко.

У місті вже протягом кількох днів немає води, розбиті підстанції, немає електрики, немає можливості завезти хліб чи харчі.

«У людей розряджені телефони. Зв'язок поганий. Центральна районна лікарня працює. На генераторах. Але швидкі не виїжджають, бо небезпечно. Допомогу надають тим, хто може прийти або кого приводять. На даний час там перебуває 11 поранених. Лікарня теж постраждала – влучили у будівлю лор відділення», – йдеться в повідомленні.

Рятувальники готові до роботи, але не можуть виїхати. Місто практично заблоковане російськими військовими.

Нагадаємо, зі сторони Білорусі здійснено ракетний обстріл. Під удар потрапила військова частина поблизу міста Володимир у Волинській області.

В ОПУ закликали українців самостійно не затримувати ДРГ.

Раніше ми писали про те, що МВС України запустило сайт 200rf.com, на якому публікує фото та документи загиблих та полонених окупантів, щоб їхні родичі могли їх знайти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: