У Мінінфраструктурі розповіли, як працюють порти та залізниця

Читать на русском
Укрзалізниця та Укрпошта продовжують працювати, для плавання відкрито лише порти Бердянськ та Маріуполь.
ua.krymr.com

В Україні для плавання відкрито лише порти Бердянськ та Маріуполь. «Укрзалізниця» продовжує роботу, але потяги курсують із затримками. «Укрпошта» працює у штатному режимі у містах, де дозволяє ситуація із безпекою.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури.

Так, відкриті для плавання лише порти Бердянськ та Маріуполь, але вантажні операції зупинено. Не працюють портові оператори: Скадовськ, Ольвія, Одеса, Білгород-Дністровський, Усть-Дунайськ, Херсон, Ізмаїл.

Працюють частково (плавання суден заборонено): Чорноморськ, Південний, Миколаїв, Рені.

За добу окупанти пошкодили 40 об’єктів цивільної інфраструктуриРосійські окупаційні війська упродовж останньої доби пошкодили щонайменше 40 об’єктів цивільної інфраструктури.

Роботу всіх річкових шлюзів призупинено. Каховський шлюз – захоплений ворогом.

«Укрзалізниця» продовжує працювати. Рейси з Києва на схід та захід відправляються із затримкою, скасовано лише швидкісний поїзд до Костянтинівки.

Електрички до Вінниці та Хмельницького відправлятимуться з приміського вокзалу після 11:00. Крім того, додано ще три рейси Львів-Перемишль. Поїзди з Харкова відправляються за графіком, можливо затримка прибуття.

Щодо доріг, то на підходах до Києва встановлено блокпости. Також шляховики обстежують та знімають мітки на інфраструктурі, залишені загарбниками – громадян закликають робити те саме.

«Укрпошта» працює у штатному режимі у містах, де дозволяє ситуація. У Мінінфраструктурі додали, що «Укрпошта» припинила співпрацю з Поштою Росії та Білорусі.

Нагадаємо, раніше в Офісі президента розповіли про ситуацію із паливом та товарами в українських містах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: