Російська військова техніка порушила державний кордон у чотирьох областях

Читать на русском
Прикордонники повідомили про наступ броньованої техніки РФ через державний кордон, якому передує артилерійський обстріл. Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

Російська військова техніка, в тому числі броньована порушила державний кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Наступу російських військ через державний кордон передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка.

«Зокрема, в Чернігівській області ворожа техніка пройшла через пункти пропуску «Сеньківка» та «Гремяч» і на інших напрямках. Також рух колон відбувся через пункт пропуску «Бударки» в Харківській області та на напрямку пункту пропуску «Мілове» в Луганській області. Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей», – йдеться в повідомленні.

За наявною інформацією серед прикордонників низка військовослужбовців зазнала поранень. Військовослужбовці ДПСУ разом зі Збройними силами вживають всіх заходів, щоб зупинити ворога.

Раніше стало відомо, яких втрат зазнали ЗСУ.

ЗСУ продовжують чинити опір збройним силам агресора. Не зупиняється робота і на дипломатичному напрямку. Українців закликають зберігати спокій і бути готовими реагувати на сирени та відходити в укриття. Очільник британського уряду Борис Джонсон пообіцяв діяти рішуче разом з союзниками, щоб зупинити агресора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: