Карпати знову засипає снігом, туристів попереджають про лавини

Читать на русском
Сьогодні, 6 лютого, погода в деяких регіонах України буде сніговою. У Карпатах очікуються хуртовини, зберігається загроза сходження лавин.
dsns.gov.ua

Сьогодні, 6 лютого, погода в деяких регіонах України буде сніговою. У Карпатах очікуються хуртовини, зберігається загроза сходження лавин.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

За даними Гідрометцентру, 6 лютого на високогір'ї Закарпатської області збережеться, а 6-7 лютого, у зв'язку зі снігопадами та завірюхами, у горах Івано-Франківської та Львівської областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Нагадаємо, сьогодні потеплішає майже у всіх регіонах країни. Синоптики розповідають, що погоду визначатиме тепла та волога повітряна маса, що переміщатиметься із західної Європи. Зазначимо, що найтепліше буде на Півдні країни. Там температура повітря підніметься 6 градусів тепла. У східних регіонах повітря прогріється до +3 градуси, а на заході – до +5. На Півночі день мине без опадів, синоптики обіцяють +4.

Раніше повідомлялося, що погода в Україні демонструє аномальні стрибки температур. На зміну сильним морозам прийде плюсова температура.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: