Синоптики розповіли, якою буде погода в останній день січня

Читать на русском
У понеділок, 31 січня по всій території України йтиме мокрий сніг. Стовпчики термометра вдень коливатимуться в межах -1 +5 градусів.
Фото - Facebook

У понеділок, 31 січня по всій території України йтиме мокрий сніг. Стовпчики термометра вдень коливатимуться в межах -1 +5 градусів.

Як інформує Укргідрометцентр, очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, а в західних областях місцями 25 м/с (в Карпатах 25-30 м/с). Прогнозуються хуртовини, на дорогах країни ожеледиця.

Андрій РайковичМіський голова Кропивницького
Райкович пообіцяв надати жителям Лелеківки і Старої Балашівки допомогу після буревіюСказано 17 жовтня 2020 р.Статус обіцянки: Виконано

У Центрі буде хмарно, але без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме від -3 до0 С, а вдень стовпчики термометру показуватимуть від -1 до +2 С.

На Заході триматиметься мінлива хмарність і без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с.Температура повітря вночі коливатиметься у межах -5 та -2 С, вдень стовпчики термометру показуватимуть -3...0 С.

На Півночі очікується похмура погода зі снігом. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від -5 до -2 С, а вдень від -3 до 0 С.

На Сході теж буде хмарно та випаде мокрий сніг. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від +1 до +4 С, удень від +2 до +5 С.

У Києві та області синоптики прогнозують мокрий сніг. Протягом доби стовпчики термометра коливатимуться в межах -1 +1 градусів. На дорогах ожеледиця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: