Одна з країн схвалила вакцинацію від COVID дітей 5-11 років

Читать на русском
МОЗ Катару схвалило вакцину Pfizer/BioNTech проти коронавірусу для дітей віком від 5 до 11 років. Щеплення робитимуть за бажання батьків.
Фото: Getty Images

МОЗ Катару схвалило вакцину Pfizer/BioNTech проти коронавірусу для дітей віком від 5 до 11 років. Щеплення робитимуть за бажання батьків.

Про це повідомляє сайт МОЗ Катару.

«Міністерство охорони здоров'я схвалило введення вакцин Pfizer/BioNTech проти коронавірусу дітям віком від 5 до 11 років», - йдеться у повідомленні.

Вакцинувати дітей віком від 5 до 11 років планується за бажання їх батьків. Щеплення буде вводитись двома дозами. Друга – через три тижні після першої.

З 30 січня щеплення можна зробити у всіх медичних центрах Корпорації первинної медичної допомоги.

У МОЗ Катару закликали батьків на тлі поширення штаму «Омікрон» вакцинувати дітей від коронавірусу для підвищення їхнього імунітету.

Нагадаємо, у січні головний санлікар Ігор Кузін заявив, що МОЗ України планує почати розглядати питання про вакцинацію дітей від коронавірусу приблизно лише з квітня. Поки що Україна поки що не отримувала рекомендацій від європейської технічної групи експертів щодо вакцинації дітей від 5 років.

Наприкінці жовтня 2021 року Україна розпочала вакцинацію дітей віком від 12 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: