Без рухів головою: у додатку «Дія» оновили цифровий підпис

Читать на русском
У додатку «Дія» оновили цифровий підпис, який тепер став доступним без рухів головою. Щоб скористатися - достатньо просто кліпнути.
фото nv.ua

У додатку «Дія» оновили цифровий підпис, який тепер став доступним без рухів головою.

Про це повідомляє «Дія» в Telegram.

«Світ швидко змінюється, технології розвиваються, а «Дія» також не відстає. Раніше ми розробили найзахищеніший цифровий підпис у смартфоні. Сьогодні «Дія.Підпис» стала ще зручнішою та простішою», - йдеться у повідомленні.

Тепер, щоб скористатися «Дія.Підпис», достатньо зайти до додатку, натиснути Меню - «Дія.Підпис» та кліпнути.

«Підпис – це універсальний цифровий ключ, яким можна користуватися при підписанні документів онлайн – у «Дія» і не тільки! З ним ви можете підписати будь-який PDF-документ: заяву на порталі «Дія», договір оренди, довіреність, офіційний лист тощо», - йдеться у повідомленні.

Але для того, щоб користуватися «Дія. Підписом», необхідний біометричний документ у «Дія» - закордонний паспорт або ID-картка.

Раніше ми писали про те, що до кінця 2022 року кількість послуг у «Дії» у Кабміні мають намір збільшити до 130 у рамках процесу цифровізації.

Також нагадаємо, що у додатку держпослуг «Дія» з'явилася нова функція. Тепер українців сповіщатимуть про кредити або перевірку кредитної історії банком за допомогою push-повідомлень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: