В Україні очікуються 15-градусні морози

Читать на русском
Найближчими днями в Україні похолодає, істотних опадів не очікується. Прогноз погоди на 12, 13 та 14 січня.
фото з відкритих джерел

Найближчими днями в Україні похолодає. У середу, 12 січня, переважатиме суха погода з температурою протягом доби 10-15° морозу.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

У Києві температура відповідає погоді початку квітня – метеорологиТемпература у Києві в січні встановила четвертий рекорд поспіль. Наразі кліматична норма відповідає погоді початку квітня.

За прогнозами синоптиків, 12 січня – хмарно з проясненнями. Без опадів, лише на Луганщині, Донеччині. На дорогах подекуди ожеледиця.

Температура протягом доби 10-15° морозу, вночі на півночі до 18°, вдень на заході країни 4-9° морозу; у південно-східних та південних областях вночі 6-11°, вдень 3-8° морозу. У Києві протягом доби 13-15° морозу.

У четвер, 13 січня, утримається морозна погода без істотних опадів. Вночі буде від -18° морозу (у північних областях 16-21° морозу), у південній частині та на крайньому заході 10-15° морозу; вдень 3-8° морозу, у східних, північно-східних областях до 11° морозу, у більшості західних областей близько 0°.

14 січня в Україні очікується підвищення температури, подекуди сніг. Вдень в Україні, окрім південної частини та Закарпаття, мокрий сніг, на заході з дощем.

Нагадаємо, у Києві погода з початку 2022 року встановила вже чотири температурні рекорди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: