Українці можуть отримати пластикові картки «єПідтримка» вже у двох банках

Читать на русском
В Україні з 10 січня почалася видача банківських карток є Підтримка для виплати тисячі гривень повністю в Альфа-Банку та Monobank.
alfabank.ua

В Україні з 10 січня розпочалася видача фізичних банківських карток є Підтримка для виплати тисячі гривень повністю вакцинованим. Карти видають Альфа-Банк та Monobank.

Про це повідомили у пресслужбі банків.

Як працюватиме президентська програма «єПідтримка»Як оформити «бонусну» тисячу та на що можна витратити кошти, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«З 10 січня у відділеннях Альфа-Банку можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою єПідтримка… Карта видаватиметься новим клієнтам, яким було недоступне оформлення цифрової картки», - повідомила прес-служба Альфа-Банку.

Для отримання картки новому клієнту слід з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення Альфа-Банку.

Співзасновник Monobank Олег Гороховський зазначив, що оформити пластикову картку користувачі зможуть з вівторка, 11 січня, «з доставкою на обране відділення Нової Пошти».

«Для цього потрібно в останній версії програми зайти в свою карту є Підтримка, висунути карту свайпом вліво і там у меню вибрати Випустити пластикову картку. Випуск картки безкоштовний, необхідно сплатити лише тариф за доставку картки Новою Поштою – 50 грн», - написав Горохівський Telegram.

Нагадаємо, «тисячу Зеленського» виплачуватимуть увесь 2022 рік.

У Раді розповіли про дії, якщо закінчаться гроші на виплати тисячі Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: