На Донбасі війська Росії посилили позиції на новорічні свята – розвідка

Читать на русском
За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, бойовики розгорнули додаткові системи розвідки вздовж лінії зіткнення та збільшили кількість снайперів.
З відкритих джерел

Окупанти Донбасу значно посилили свої позиції на період новорічних свят.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, бойовики розгорнули додаткові системи розвідки вздовж лінії зіткнення та збільшили кількість снайперів.

«Командування ЗС РФ продовжує тримати у готовності до застосування з'єднання та частини оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях», - йдеться у повідомленні пресслужби відомства.

Олексій РезніковМіністр оборони України
Резніков пообіцяв «вийти» на міжнародні кордони України на ДонбасіСказано 14 листопада 2021 р.Статус обіцянки: У процесі

Відомо, що на період проведення новорічних свят війська РФ посилили передові позиції 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів додатковим особовим складом та засобами вогневої поразки.

Також окупанти Донбасу розгорнули додаткові елементи системи розвідки вздовж лінії зіткнення, збільшено кількість снайперських пар.

Водночас, під керівництвом офіцерів ЗС РФ проводяться тренування з управління вогнем артилерії з уточненням цілей для поразки позицій українських військових.

Раніше ми писали про те, що на Донбасі бойовики відкривали вогонь із гранатометів у бік Світлодарська.

Також нагадаємо, що в РФ заявили, що готові працювати зі США щодо Донбасу в будь-якому форматі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: