Марцінків не встиг у 2021 році пустити тролейбуси об'єднаними бульварами

Читать на русском
Тролейбуси на об'єднаних бульварах в Івано-Франківську запустять пізніше, ніж обіцяв мер Руслан Марцінків.
Слово і діло

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків не виконав обіцянку до кінця 2021 року пустити тролейбуси об'єднаними Північним та Південним бульварами.

Обіцянку мер давав у січні, нагадує «Слово і діло».

«Щодо Північного та Південного бульварів, то трішки затягнулися роботи. Ми нижній шар весь постелили. Що ми плануємо: до Дня міста повністю запустити транспорт і до кінця року запустити тролейбусну лінію. Ми плануємо, що до кінця року там буде запущений тролейбус», – говорив Марцінків.

Місцеві вибори рік потому: як мери виконують свої обіцянки«Слово і діло» пропонує подивитися, як міські голови виконували свої обіцянки протягом першого року роботи.

20 січня міська рада повідомила, що оплачено аванс та розпочато роботи з будівництва нової тягової підстанції та тролейбусної лінії, яка проходитиме Північним та Південним бульваром. Протяжність лінії становитиме 7 км.

У листопаді міський голова розповів, що підстанцію облаштовано, зараз тягнуть дроти для тролейбусів. Але роботи планують завершити лише навесні 2022 року.

«Орієнтуємось на весну. Я думаю, що запуск першого такого тролейбуса через Північно-Південний бульвари буде десь квітень-травень», – уточнив Марцінків.

Враховуючи, що термінів не дотримано, обіцянку – не виконано.

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» писало про історію об'єднання бульварів в Івано-Франківську та про обіцянки Руслана Марцінківа з цього приводу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: