Снігопади та хуртовини: де прогнозують погіршення погоди

Читать на русском
Негода 21 грудня - метеорологи попередили українців про погіршення погодних умов. Ожеледь на дорогах.

У вівторок, 21 грудня, у багатьох регіонах спостерігатиметься ожеледь на дорогах (I рівень небезпеки, жовтий), що може призвести до порушення руху транспорту.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у горах Івано-Франківської, Львівської областей та на високогір'ї Закарпатської області збережеться значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Негода в Україні: у ДТП біля Рівного потрапили 8 автоНа автодорозі Рівного-Луцька сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю восьми автомобілів.

«21 грудня на річках басейнів Сяну (Львівська область), Західного Бугу (Львівська, Волинська області) очікується підвищення рівнів води на 0,2-0,6 м над рівнями без загрози негативних наслідків», - повідомляє прес-служба ДСНС.

Також через прихід арктичного повітря температура вночі становитиме -7...-12°С, вдень 5...10 градусів морозу. У Карпатах уночі від -11 до -16, а вдень 8...13 градусів морозу.

Невеликий сніг. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Нагадаємо, напередодні Київ через снігопад скували затори. Синоптики прогнозують, що опади у столиці триватимуть ще понад добу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: