На шахті Дніпропетровщини стався нещасний випадок, є постраждалі

Читать на русском
У місті Тернівка Дніпропетровської області на шахті Дніпровська стався нещасний випадок. Внаслідок інциденту є травмовані.
Фото ілюстративнеPixabay

У місті Тернівка Дніпропетровської області на шахті «Дніпровська» стався нещасний випадок. Внаслідок інциденту є травмовані.

Інформацію про це повідомили в пресслужбі компанії «ДТЕК Павлоградвугілля».

Інцидент трапився зранку суботи, 18 грудня під землею. Відомо, що при видобутку вугілля зламався гірський комбайн.

«Під час роботи розірвалося кріплення тягового ланцюга видобувного комбайна, поранивши працівників. Троє гірників очисного вибою отримали травми легкої та середньої тяжкості», – йдеться в повідомленні.

Вугільна галузь: скільки шахт є в Україні та як змінювалися зарплати гірниківЯк змінювалися зарплати та заборгованості у вугільній галузі від початку російської агресії, дивіться на інфографіці Слово і діло.

На місце викликали медиків та реанімаційну бригаду. Постраждалим надали першу допомогу та доправили до лікарні. Наразі стан постраждалих шахтарів оцінюють як стабільний.

На шахті зазначили, що причини випадку буде з'ясовує спеціально створена комісія.

Нагадаємо, в місті Соснівка, що на Львівщині на шахті «Надія» стався обвал. Обвал стався на глибині 544 м в 164 бортовому штреку. Внаслідок інциденту засипало трьох шахтарів, один з них загинув. Зазначають, що чоловіку було 35 років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: