У Києві поранили ножем у груди пасажира тролейбуса

Читать на русском
У Києві чоловік ударив ножем у груди пасажира тролейбуса після того, як він зробив йому зауваження щодо спроби крадіжки.
ілюстративне фотоФото: depositphotos.com

В Оболонському районі Києва чоловік ударив ножем у груди пасажира тролейбуса після того, як він зробив йому зауваження щодо спроби крадіжки.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook 14 грудня.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

«На спецлінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка, що на вулиці Маршала Тимошенко невідомий поранив його ножем. За вказаною адресою терміново виїхали медики та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції», - йдеться у повідомленні.

Постраждалим виявився пасажир тролейбуса. Він розповів правоохоронцям, що помітив, як невідомий намагався поцупити гаманець у жінки, і зробив йому зауваження. В результаті між чоловіками стався конфлікт, у ході якого зловмисник дістав ножа та вдарив потерпілого в груди, після чого втік.

Оперативники встановили особу нападника та його місцеперебування. Зловмисника затримали. Ним виявився 30-річний киянин, раніше судимий за крадіжки, пограбування та завдання тяжких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, раніше у Києві кинули в тролейбус «коктейль Молотова», були постраждалі.

Також повідомлялося, що у Києві чоловік поранив ножем водія евакуатора.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: